Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuoden vaihtuminen tuo muutoksia myös SMR:n hallituksen kokoonpanoon 1.1.2018 alkaen. Syyskokouksen päätöksen mukaisesti Sonja Honkanen jatkaa SMR:n puheenjohtajana, hallitukseen liittyvät uudet tulokkaat varapuheenjohtaja Hanna Eklund ja sihteeri Laura Saario sekä rahastonhoitajaksi siirtynyt Carl-Johan Mohn. Varajäseninä toimivat SMR-välivuoden pitänyt Sara Aaltonen, viime kaudelta tuttu Anna Jablochkova, uusi tulokas Mira Lehtonen sekä kaksi kautta varapuheenjohtajana toiminut Veera Räsänen. Onnea ja menestystä uudelle hallitukselle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s