Uusi vuosi, uudet kujeet

Vuoden vaihtuminen tuo muutoksia myös SMR:n hallituksen kokoonpanoon 1.1.2018 alkaen. Syyskokouksen päätöksen mukaisesti Sonja Honkanen jatkaa SMR:n puheenjohtajana, hallitukseen liittyvät uudet tulokkaat varapuheenjohtaja Hanna Eklund ja sihteeri Laura Saario sekä rahastonhoitajaksi siirtynyt Carl-Johan Mohn. Varajäseninä toimivat SMR-välivuoden pitänyt Sara Aaltonen, viime kaudelta tuttu Anna Jablochkova, uusi tulokas Mira Lehtonen sekä kaksi kautta varapuheenjohtajana toiminut Veera Räsänen. Onnea ja menestystä uudelle hallitukselle!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s