Seuraa lääkiselämää ympäri Ruotsia Instagramissamme – Följ läkarstudentliv runt om i Sverige på vår Instagramsida

SMR:n Instagramissa suomalaisetmedisiinarit alkaa tänään seitsemän viikkoinen julkaisusarja, jossa pääset seuraamaan lääkisopiskelijan arkea sekä ylipäätään elämää Ruotsin eri yliopistopaikkakunnilla. Joka viikko Instagramiamme päivittää yksi Ruotsin lääkis. Ensimmäisenä vuorossa on Tukholman Karoliininen instituutti. Älä siis unohda seurata storyjamme seuraavan 7 viikon ajan alkaen tästä päivästä!

———-

På FMS Instagram suomalaisetmedisiinarit  kommer läkarstudenter från olika universitet i Sverige att publicera inlägg på FMS Instagramkonto från och med idag, och under de sju följande veckorna får ni se hur livet som läkarstudent på respektive studieort ser ut. Först i tur har vi Karolinska institutet i Stockholm som tar över kontot den här veckan, så missa inte våra stories!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s