Infopaketti / Infopaket

Kaikille jäsenillemme on lähetetty sähköpostilla kattava infopaketti, jonka avulla voi tutustua SMR:n toimintaan tarkemmin. Infopaketti on tarkoitettu sekä uusille että vanhoille jäsenillemme. Infopaketin tiedot on myös päivitetty nettisivuillemme osiolle: ”Mikä on SMR?” ja ”Töihin Suomeen?”.

Vi har skickat ett infopaket via mejl till alla våra medlemmar. Med hjälp av infopaketet kan ni bekanta er lite närmare med FMS verksamhet. Det är riktat till både våra nya och gamla medlemmar. Infopaketets uppgifter finns nu även på vår webbsida i följande delar: ”Mikä on SMR?” och ”Töihin Suomeen?”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s