SMR:n hallitus 2023/FMS:s styrelse 2023

SMR:n uusi hallitus on nyt avannut toimintavuoden ensimmäisessä kokouksessa. 40-vuotisjuhlavuoden jälkeen jatkamme toimintaa uusin suunnitelmin, ja toivomme pystyvämme kasvattamaan yhdistystä edelleen ja saamaan uusia jäseniä niin Ruotsin kaikilta opiskelupaikkakunnilta kuin myös eri puolilta Norjaa ja Tanskaa. Iloitsemme skandinaavisen yhteistyön alusta ja odotamme innolla sen kehittämistä. Voit liittyä jäseneksi täyttämällä lomakkeen nettisivuillamme, ja lisää uutisia pääset seuraamaan Instagram-sivullamme @suomalaisetmedisiinarit ja Facebook-ryhmässämme Suomalaiset Medisiinarit Ruotsissa – Finländska Medicinare i Sverige (ryhmä yhdistyksen jäsenille).

FMS nya styrelse har nu öppnat verksamhetsåret med första styrelsemötet. Efter föreningens 40-årsjubileum går vi vidare med nya planer, och hoppas på att föreningen fortsatt växer och får nya medlemmar både från alla studieorter i Sverige och även olika håll i Norge och Danmark. Vi glädjer över starten av det skandinaviska samarbetet och ser fram emot att utveckla den. Du kan bli medlem genom att fylla i formulären på webbsidan, och fler nyheter kan du se på vår Instagram-sida @suomalaisetmedisiinarit samt i vår Facebook-grupp Suomalaiset Medisiinarit Ruotsissa – Finländska Medicinare i Sverige (gruppen är avsedd för föreningens medlemmar).

Uusi hallitus opiskelupaikkakuntineen/Nya styrelsen med studieorter:

Iiris Paasiviita (Luleå), puheenjohtaja/ordförande
Charlotta Kajala (Uppsala), varapuheenjohtaja/vice ordförande
Nelly Roukala (Uppsala), sihteeri/sekreterare
Sara-Pinja Salakoski (Uppsala), rahastonhoitaja/kassör
Ebba Åström (Umeå), tiedotusvastaava/informationsasvarig
Heidi Peura (Tromsø), Instagram-vastaava
Henri Ala (Tukholma), nettisivuvastaava/webbsidaansvarig
Iida-Lotta Mattila (Uppsala), AT-vastaava/AT-ansvarig

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s